Foton på Sanna och Amanda

 

Här är lite bilder från igår kväll som jag och Sanna tog typ ett på natten :)

 









Btw, jag har himla ont i nacken sen i fredags. Antagligen från då vi hoppade studs matta. Tur att voltaren finns! :)

Iphone?

Imorgon så ska jag och Andreas fara in till stan för att ÄNTLIGEN hämta min iphone :D Lr dom sa ju att jag skulle komma in i fredags, men då var det ju stängt?! Jag som hade längtat så..
Men jag antar nu att jag kan hämta den imorgon isåfall?
Aja, får hoppas på det bästa! :D

Men nu så kommer det bilder från midsommar :)

Hittade denna bild på min tele btw, om den finns kvar imorgon på gina, ska jag köpa den lr inte då? Vad tycker ni? :)

Full rulle! :)

Hej! :)
Åh, jag är så dålig på att uppdatera nu.. Men kan ta lite kort vad jag har gjort :)

Förra fredagen: Jag var med Olivia. Vi bastade och jag fotade, himla bra dag! :) <3

Förra lördagen:
Jag jobbade hela dagen. 

Förra söndag:
Jag jobbade och på kvällen så var jag med Emil, Pernilla och Ida i bjästa. Det var riktigt trevligt! :)

Måndag:
Jag och Pernilla lagade tacopaj hemma hos henne och på kvällen så for vi på en fotbollsmatch och nätra vann! :)

Tisdag:
Mamma, Adam och jag for till dollar store och jag köpte några saker, kan fota på det och lägga upp imorgon om jag hinner :) Då jag kom hem så var jag med Pernilla och Evelina. Vi pratade och så sedan på kvällen så for vi och grillade med Marica och Denice, riktigt mysigt och roligt! :) Sedna så gick Evelina, Pernilla och jag hem till Pernilla och hade roligt tills vi somnade :)

Onsdag:
Jag började jobba 11 så jag for från perra medans sötnosarna sov :) Det var jätte mycket folk. Jag slutade klockan tio. Var jätte trött då jag kom hem!

Torsdag:
Jag vaknade klockan tolv typ och då gick jag ner och borstade tänderna och åt en macka. Sedan gick jag till mitt rum, la mig i sängen med datorn bervid och somnade.. Vaknade typ tjugo i fyra och for och jobbade till klockan nio.Jag tror ärligt att heeela Bjästa var och åt på Sibylla idag. Var så himla mycket folk!

Fredag:
Det var ju midsommar! :) Jag och sanna for först till Tobias Byström, gillade med massa folk och hade trevligt. Sedan for vi till blåvik, var på två fester där. Sedan for vi hem toll Jonas Boström. När jag och Sanna kom hem fem ungefär till henne så åt vi och somnade till en film, vaknade nio och gick upp på hennes riúm och somnade igen.

Lördag:
Jag och Sanna hade myyyyys kväll. Kollade på film och åt massa gott :)

Idag:
Vi vaknade typ ett, tog det lungt och sedan ikväll sp har mamma, farmor och jag varit på bil bingo. Dock vann vi inget men det var ändå roligt :)Men nu så kommer det bilder sen jag fotade Olivia i fredags:





Vill ha!

Hejhopp :)
Personal mötet gick bara bra! :)
Btw, jag ska ju köpa Iphone 4 på fredag för att då har det gått tio dagar. Det skulle ta tio dagar för att byta abonnemang. Jag kan knappt vänta längre! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge?

Jag har iaf varit inne på h&m och kollat på deras rea och jag hittade en klänning som jag blev kääär i, men då var den slut..
Om jag har tur så får dom in den igen eller om jag går på stan någon dag så kanske dom har den där :)
Såhär ser den ut iaf:



Men nu så ska jag se på film tror jag. Imorgon så ska jag vara med Olivia, wihoo :D
Hejdå och godnatt! :)

Torsdag

Godmorgon! :)
Har ni sovit bra? :)
Det har jag iaf, liiite varmt bara.. Men det är ju iaf sol idag :D
Tänkte bara skriva lite snabbt för att jag måste åka och jobba, får se om jag hinner skriva innan vi har personal möte :)

Pusshej! :)


Varit med Sanna + Bilder :)

Hejsan :)
Ikv efter jag hade jobbat klart så for jag hem och gjorde mat till mig själv och sedan så for jag till Sanna, vi pratade, fikade och bara hade det en massa trevligt :) ♥

Imorgon så börjar jag jobba klockan elva och sedan har vi personal möte klockan sju och då ska jag åka med Lina dit, blir kanon det! :)

Men nu så måste jag sova för att kunna vara pigg på jobbet! :)

Här kommer det bilder från grill kvällarna :)


Steka hamburgare!

Hejsan :)
Gårdagen var himla kul! Kommer bilder sen :)
Idag har jag inte gjort något, bara slappat :)
Men nu snart så ska jag ta moppen till jobbet, om jag inte slutar jätte sent så blir det till att vara med Sanna :D

Bjuder på bilder från lördags då jag och Amanda var i stan :)


Studenten 2011




















Första doppet + Iphone + mkt mera!

Hejsan :)
Nu var det ett tag sedan som jag skrev, i torsdags. Vet inte vad som har hänt. Eller jo, jag har vair lat och gjort annat istället. T.ex. som sooovit. Jag är typ jämt trött nu. Jag sover varje dag antingen innan eller efter middagen, känner mig som en gamling..
Men jag drar lite kort vad jag har gjort sen torsdagen:

Fredag:
* Min storebror tog studenten
* Jag höll tal inför alla 349 studenter på parkskolan, vise ordförande frågade mig på torsdagen om jag kunde det så jag skrev det på torsdags kväll. Var sjukt nervös kan jag säga!

* Jag och en till tjej från elevrådet hjälpte till med studentfotograferingen

*Amanda sov här från torsdagen till fredagen för att jag skulle fixa hennes hår på fredagsmorgon

* På kvällen så for jag och Amanda på kvällens festligheter, det var roligt tills jag klev på glas och mina röda converse blev stula..

* Amanda, Petra, Emil och jag sov hos Viktor :)

Lördag:
* Mamma hämtade oss hos Viktor och när jag kom hem så somnade jag. Sedan tog jag och Amanda buss till stan och gick på bio och åt på max. Vi såg pirates of the caribbean 4, den var bra men dom andra var ändå bättre :)

Söndag:
* På dagen sooov jag sedan på kvällen så for Amanda, Adam, jag, Alexander, Mathias, Stefan, Jonatan, Nordin och Johan och grillade. Det var mysigt! Plus så badade jag för första gången i år :)

Måndag:
* Jag jobbade förmiddagen och på kvällen så städade jag bara.. Kul dag! 

Idag:
Jag och Andreas for till stan och gick till Telia för att jag ska köpa en Iphone 4 och abonnemanget som jag ska ha måste en som är över 18 ha så då ska vi skriva den på honom, det heter max 25 och varför jag vill ha det är för att det är det enda abonnemanget som har gratis sms, och det går ju inte utan det!

Men då behövde jag säfa upp mitt nuvarande abonnemang (halebop vänner) som står på pappa så vi fick lov att vänta tills han slutade jobbet för att han skulle komma in och säga upp det.

Medans så gick vi till polisen för jag gjorde en anmälan på mina converse, sedan gick vi och åt frukost/lunch på kebab house, gick bara runt på stan och då träffade vi även på bella som vi gick med en stund.
Jag köpte två tröjor och två par örhängen som var på rea :)

När pappa hade kommit in till stan så gick vi till telia och sa upp abonnemanget men nu måste jag vänta i tio dagar på att det ska registreras in osv.. Det kommer bli lååånga tio dagar..

Men snart ska jag och Amanda gå till andra badstranden och grilla med folk, kommer bli kanon! :D
Imorgon så ska jag och Amanda åka in till stan och sedan ska jag jobba :)

Men jag lägger in bilder från dagarna i andra inlägg för att annars blir detta inlägg så himla lååångt.


Sommarlov + Studenttal

Hejhopp :)
Idag så hade vi skolavslutning, helt sjuuukt. Kan inte fatta att vi har sommarlov nu?! Gud så fort det har gått! Tänk att vi ska börja tvåan och börja ta kunder osv. Det känns jätte spännande men overkligt :)

Efter avslutningen så gick jag på stan med Emil och Kevin för att jag skulle hitta en persent åt min bror som tar studenten imorgon! :D
Plus så gick vi till Telia för att höra hur mycket en iphone 4 kostar. Jag vill verkligen köpa en, får se om jag gör det imorgon :)

När jag kom hem så solade jag, var så skönt! :)
Klockan sex typ så åt vi middag, grillat och potatisgratäng. Mums!

Btw, jag blev tillfrågad idag om jag kan hålla tal inför alla parkstudenter imorgon och jag tackade ja efter mycke tveksamheter. Så det har blivit till att skriva det ikväll med mammas hjälp och tränat på talet.
Sedan har jag varit med Amanda och testat hur frisyren blir och hur lång tid den tar att göra :)
Hon ska även sova här ikv eftersom att det blir mycket lättare då imorgon :)

Jag ska även hjälpa till med studentfotograferingen imorgon, så det blir till att åka in med åtta bussen. Känns jätte tråkigt att jag inte kan kolla på då min bror Alexander och Amanda går ut nian..

Lite bilder från dagen:

Men nu ska vi sova, godnatt! :)

Varm dag!

Hejsan :)
Gud vad varmt det har varit idag! Jag vaknade klockan tio av typ värmeslag, huvva.. Men så öppnade jag fönstret sedan gick jag ner till mamma och adam :)
Sedan åt vi frukost och efter det gick jag genom alla möhippa bilder en sista gång för att dom skulle ha bilderna idag :)

Klockan tolv tog jag bussen till skolan, det ända jag gjorde var att städa ur mitt skåp. Chill dag! Efter det gick bella, robin, alex och jag ner till stan för dom skulle ta bussen hem.
Då gick jag på stan och köpte ett par tights som jag ska ha imorgon :)

När jag kom hem så tog jag moppen till bjästa för att lämna bilderna till martin, när jag kom hem åt jag middag och sedan for vi till min fasters man som fyllde år :)
Sedan när vi kom hem så gick alex, adam och jag ut och hoppade studs matta :)

Imorgon så har vi avslutning, skönt!
Linnet bara för 69 kr från Cubus som jag köpte i veckan:


Promenad med perra :)

Hejsan :)
Dagen har varit bra. Jag färgade bellas hår och så på skolan, sedan åkte vi ner till stan och mötte upp Robin. Klockan fyra gick jag till min buss och när jag kom hem så följde Amanda med mig hem för att jag skulle fixa hennes hår inför deras avslutningsmiddag :)

När hon for så åt jag och sedan gick jag och Pernilla till badstranden och Nässjöbäcken, sedan for vi till Bjästa och åt glass och träffade även Emil och Amanda :)

Imorgon så ska jag ta tolv bussen för att jag har bara att städa skåpet klart, sjukt skönt!
Men nu så kommer det lite bilder från promenaden :)


Fotade med Ida & Erika + Paintball

Hejsan :)
Igår så var jag med Ida och Erika, vi fotade och klockan fem tog jag en buss till stan för att följe med Nicklas och han kompisar till ett berg för att dom skulle spela paintball. Jag hade såklart kameran med mig men det blev inte så bra bilder men. Bilderna kommer senare :)
Klockan nio ungefär så var dom klar och då kom Nicklas mamma och hämtade oss. Vi for hem till honom för att han skulle duscha och sedan bjöd hans mamma på kebabsallad med, mums! :)
Klockan tio så skjutsade hans mamma hem oss mig mig och vi kollade på film och så. Idag så har vi gått ut å gått bara :)
Bilder som Ida fotade på mig:
Men nu ska jag åka och jobba, men ha en bra fortsatt dag! :)

Fredag + lördag

Hejsan :)
Har ni haft en bra dag? Det har jag iaf, igår med! :) Jag kom hem så sent igår så jag hann inte blogga då..
Men igår så var jag med Pernilla och sedan for jag å jobbade. Slutade nio, var jätte mkt folk!
På kvällen så kom Ida hem hit och då kom hon och Linda till Sibylla och sedan gick vi hem till Linda, himla trevligt var det! :)

Idag så for Ida, Erika, farmor och jag på stan. Hittade en avslutningsklänning och ett linne, kan fota på det imorgon :) Men det jätte mysigt! Sedan när dom skulle hem så tog jag en buss till Nicklas som bor i domsjö.
Vi pratade, såg på film och så, riktigt trevligt! :)

Just nu så sitter jag bara här och borde nog sova snart för att imorgon så börjar jag jobba klockan 11 och slutar kanske halv sju men kan bli nio med, bror på hur mycket folk det kommer att vara.

Men då jag har jobbar klart så ska jag vara med Olivia, har saknat hon enormt mycket!
Vi ska åka till hennes stuga då och basta och bara ha det bra :)

Men jag tänkte visa en bild på fågel bebisarna, fast fotade bilderna för typ tre dagersen? Dom växer sjuuukt snabbt! Nu har dom öppnat ögonen och fått massa fjädrar!

Huvva, så sjukt fula! Men dom är mycket finare nu! :)

Kort

Bilder sen ikv då jag och pernilla åkte ut och fotade :)
















Härlig dag! :)

Hejhopp :)
Dagen har varit king!

När jag kom till skolan så färgade vi mitt och bellas hår sedan slutade vi, värsta skööönt!
Då tog vi ett bussen ner till stan och träffade bellas kille robin och hans kompisar. å stan så köpte jag iaf schampo och inpackning, det behövs verkligen!

Jag hämtade även ut min URKULT biljett som jag beställte igår kväll, kommer att fara med Linn och Lovisa, längtar så!
Jag köpte även en tröja från carlings som jag har velat ha jätte länge men jag har aldrig köpt den för att den är så dyr. Men nu så fanns det bara en M och en L och jag ville ha S egentligen, men då köpte jag M eftersom att det var den sista med.

När jag kom hem så åt vi middag och sedan städade jag övervåningen. Då frågade perra mig om jag inte kunde sova hos henne inatt för att han är ensam hemma, så då for jag till henne och sedan for vi och fotade. Det kommer bilder sedan :)

Men just nu så sitter båda och nördar vid datorerna och ska snart lägga oss :)
Imorgon så jobbar jag, men då så kommer Ida hem! :D
Hon och jag kanske går till Linda då jag slutar, kommer bli kanon! :)

Men nu kommer det bilder från dagen:



Jag testade denna klänning idag, älskar den!










RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se