28/03 tävling, hjälp mig?

Hej :) Kan ni hjälpa mig? Jag är med i en tävling på nelly.com och jag skulle bli jätte, jätte glad om ni kunde rösta på mig!
Tack på förhand. Kram!

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=TUbcM2WiwYWUpKLl3FICQwPQ#bikiniGallery

26/03 det blev mkt idag.

Hejhej.
Idag så har det varit en omtumlande dag. Efter ankomst till Landvetter flygplats så ringde Sveriges Radio upp mig för en intervju så kom vi lite sent till gaten så vi missade flighten till Arlanda. Efter en ombokning på standby biljett så blev det en väntan till att vi skulle få veta om vi kommer med flyget eller inte men naturligtvis så kom vi inte med vilket innebar att jag och mamma inte skulle komma med vårat flyg från Arlanda och hem. Vi ville verkligen hem och blev ledsna men mamma gick till de som sköter om biljetterna och efter ett tag så hade vi fått nya biljetter både tilll Stockholm och hem till Örnsköldsvik. Jippie!!! Vi blev såå glada.  När vi väntade på att gå ombord så ringde Tv4 om att de ville ha med oss i Stockholm i morgonprogrammet imorgon. Vi har redan tackat nej till ett annat morgonprogram så kände vi att vi är ändå i Stockholm så det spelade ingen roll. Nu är vi i den stora staden och åker hem imorgon.
Det är otroligt hur stort allt detta har blivit, mycket större än vad jag först trodde. Men det jag har gjort är inget märkvärdigt alls, den naturligaste sak i världen. Varit en kompis till en kompis som mår dåligt. Men det är bra att detta lyfts upp till ytan nu men det skulle ha kommit för ett år sedan när dessa två tjejerna behövt det som mest.


Jag och mamma. :)


En bild då vi åkte flygplan. :)
24/03 gbg.

Hejhej :)
 Förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar men jag har varit ganska upptagen med allt. Men det gick bra att fota åt grafittigruppen iaf. :)
Men idag så hade vi engelska nationella och det gick väll sådär, hoppas på bra iaf!

Jag har blivit inbjuden av SVT att med verka i programmet Debatt imorgon kväll. Som är en fortsättning på programmet Uppdrag Granskning fast med en annan inriktning. Det kommer att handla om skolan, vuxna, samhällets agerande i den här frågan. Det här är inget unikt och kommer kanske att hända igen och det måste finnas stöd och hjälp för alla inblandade.
Jag tänkte bara säga det ifall ni blir förvånade och undrar vad och varför.

(Här är det lite tulpaner som jag fotade då jag var hos tommie i söndags innan vi skulle åka till Area 1, fast jag hann typ inte fota så mkt för att vi hade jätte bråttomt men jag fick några bilder iaf, men dom blev lite suddiga och det gick inte så jätte bra för att jag hann inte ställa in rätt bländare men.)


20/03

Hejhej. Nu ligger jag och Tommie hemma hos mig och väntar på att det ska bli mat. Sen så ska vi till han och sova där. Vi kommer att vara ensamma hemma för att hans föräldrar ska åka iväg till några av deras kompisar. Det kommer att bli mysigt! :) Men imorgon så ska jag följa med Tommie och hans graffiti grupp till Area 1 för att dom ska måla där och då ska jag fota åt dom. :)

Btw, jag vill bara säga ett stooort tack till er som stöttar mig nu. Det betyder så otroligt mkt! :')
Ni vet nog vad det gäller och vilka ni är.


En bild på Tommie som jag fotade på han i stan för några veckor sen. :) <3


16/03 svt m.m

Hejhej :) Igår så fick jag äntligen träffa Tommie igen. Jag hade ju inte träffat han på fem dagar eftersom att jag hade varit i fjällen på lovet. Men vi hade en massa mys. :)

Idag så hade vi nationella i engelska. Det gick väll bra hoppas jag. Men efter skolan skolan få interjuvade Uppdrag granskning från SVT mig igen. Fast inte lika länge, det gick bra. :)
Programmet sänds nästa vecka den 24:e kl åtta tror jag.

Imorgon så har vi friluftsdag och då ska jag och mina kompisar åka slalom i Bjästa backen så jag gjorde nyss kyckling sallad som jag ska ta med mig, mumms! :)

Pusshejleverpastej!


Här är SVT killarna, dom var så snälla och trevliga! :)

14/03 jag och tommie :)

Heeeej igen :)
Jag tänkte lägga in bilderna på mig och Tommie som min kompis Linn har fotat på oss. :) Det var den 11/03 då vi var på stranden. :)

Jag älskar dig Tommie! <3
Och tack för att du ville fota oss Linn :D <3

14/03

Veckans tema är färg. Fast jag är inte så nöjd med bilden men jag hinner inte fota någon. Sen så är jag ganska trött eftersom att jag har suttit i en bil hela dagen påväg hem. Men den här får duga. :)


14/03

Hejhej :)
Jag har varit i fjällen med Linn i helgen. Vi har kört skoter, åka skoter, fotat, pratat och en massa andra saker. :)
Men nu så kommer det lite bilder. :)

Sen så fotade jag och Linn varandra också. :)


11/03

Hej :) I tisdags så fotade jag, Lovisa och Linn. Tommie var också med :)
Men nu kommer det lite bilder :)
07/03 HAHAHAHAHA!

HAHAHAHAHAHA! Ni bara MÅSTE se!
Personer skrattar åt varandra. Gubben i gul tröja skrattar så roligt! HAHAHA!
Fick bara lov att lägga upp den. 8)


07/03

Det är så att jag och Ida har börjat med ett projekt. Projektet handlar om att vi kommer att ha ett tema för varje vecka. Vi kommer att hålla på med det i 15 veckor.
Veckans tema är vatten. Så nu kommer den första tema bilden. :)


05/03 <3

Ett halvår Y
Jag har aldrig mått så här bra. Jag är så extremt kär i dig. Det är helt sjukt hur man kan älska någon annan människa så här mkt. Du är bara för bäst Tommie. Y05/03

Hejhej :)
Ursäkta att jag inte har bloggat på ett tag men jag har haft det fullt upp med annat och ibland så har jag inte orkat. Men iaf, det har inte hänt så mkt på dom senaste dagarna.
Men nu är det loooov! :D Fullt upp har jag då:

Fredag: Vara med Tommie, Tommy och Sanna. Jag sla sova hos Tommie ikv.

Lördag: Vara med Tommie.

Söndag: Plugga, packa inför fjällen m.m

Måndag: Tommie sover här.

Tisdag: Jag, Linn och Lovisa ska fota Louise och varandra. + så ska Tommie vara med. :) Sen ska jag sova hos Tommie för att jag ska vara i bjästa på onsdag.

Onsdag: Vara med Tommie och fota åt hålan på tårt tävlingen. Packa också.

Torsdag: Åka till fjällen med Linn :D Stannar där tills Söndag. <3 :)

Vad ska ni andra göra på lovet? :)
Föresten, jag kan visa några vatten bilder som jag fotade i förgår. :)Ha ett bra lov alla. Pusshej :) <3RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se