24/08 gymnasiet!

alloj! :D
Igår så var det första skoldagen. Klassen verkar kung! (Y) Jag går frisör btw. :) Igår så gjorde vi inte så mkt. Gick runt på skolan, lärarna berättade massa saker osv. Men idag så har vi haft våran första lektion, då gick vi igenom "frisör språket" m.m. Efter det så stylade tvåorna oss, wihoo :D Emmy Sjöberg stylade mig, det blev as bra! :D
Taggad inför imorgon! :D
Men vi kommer att ha många läxor.. Typ fyra prov i veckan och typ lika många läxor som natur. Ush. Menmen, det är nog värt det! :D

Mamma och pappa far till Åland imorgon bitti så då ska farmor ha Adam och vi ska äta där och så.  :) Sen så fyller jag år på fredag! :)




Knäppte bara bilden lite snabbt nyss, mitt hår idag sen Emmy stylade mig. :)
Men hare så bra, pusshej!

17/08 GBG! :)

Hej :)
Nu så är jag och mamma i Göteborg. Vi kom hit igår. Vi for åtta på morgonen och med tre och en halv timme väntan på Arlanda till Landvetter så kom vi till hotellet fya ungefär. Sen på kvällen så for vi och såg på bio på Bio Palatset. Det blev Inception, den var bra men förvirrande ibland.
Men imorse så klev vi upp kvart över sex för att taxin gick halv åtta till studion. Vi skulle duscha m.m innan. Efter jag hade tagit emot priset och allt var klart så for vi till stan och fikade och sen så gick jag och mamma på stan. Då köpte jag ett 70-300 objektiv :DDD Jag köpte även röda Converse, röd Adidas väska och en kofta :D
Efter stan så GICK vi till Hotellet, det var mkt längre än var vi trodde.. Minst en mil :O Så när vi kom till hotellet så somnade jag en timme. Sen så for vi till stan igen vid helv sex och åt på en kina resturang, mums! Efter det så blev det Liseberg :DDD Det var sååå kul! <3 Jag åkte typ allt. Jag åkte frittfall själv, vatten stocken eller vad den nu heter, jag och mamma åkte balder sen så var vi i spökhuset. Gud vad hemsk frittfallet var. Skit läskigt, och balder med :O Men spökhuset, fan vad coolt! Men läskigt! Det var som en riktig skräckfilm :O Ush, det där vill man inte göra om.. Men sen så vann jag även en stor Geisha. 2000 gram :O Jag trodde aldrig att jag skulle vinna.
Men nu så sitter vi på hotellet och tar det lungt. Vi ska checka ut mellan 11-12 imorgon. Sen så blir det stan och sen flyg hem. Vi är kanske hemma tio imorgon kväll.
Det kommer en massa bilder sen då jag kommer hem. :)
Men nu jag kan bjuda på några bilder som jag fotade på min kompis Amanda. :)






09/08 härligt väder. plus en massa bilder. :)

Tjabbatjenahallå! :)
Idag så jobbade jag men Emmy, det var trevligt :) Hon berättade massa saker om frisör. :) (hon går det och jag ska ju också gå det)
Och det som har varit skönt är att det har regnat en massa, så himla bra när man jobbar för att då vill man inte bara springa ut och bada, haha :D
Nu ikväll så skulle jag och Amanda Forsberg åka till Bjästa eller något men det regnade så mkt så vi gjorde inte det. Så då var det mindre bra att det regnar! Menmen, man kan inte bli allt för bortskämmd (;

Men nu så kommer det bilder sen jag var nere i Dalarna med Joakims familj. :)














Den långa bryggan i Rättvik. Fram och tillbaka är den 1.2 km lång.


Bilden är suddig, men aja. Jag fotade den lite snabbt bara.


Sen så körde vi gocart :D


Joakim och hans mamma. :)

Nä, nu så får det räcka med bilder. :)
Hejdå! :)

08/08 Bjästa

Tjena! :) Idag så har jag vait med Amanda, jossie och asp i Bjästa. Jag och Amanda köpte mjukglass. Mums! :)
Igår så var jag, Amanda och Jossie i Bjästa med, trevligt :) Men imorgon så ska jag jobba, och nästa dag, nästa dag efter det och nästa dag.. Så jag ska snart lägga mig och sova. Men innan så kommer det lite bilder sen vi var i Bjästa. :)


Amanda. :) <3


Jossie lekte lite med min kamera och jag satt med min älskade mobil. :)


Sen så bestämde vi oss för att ta en liten promenad i Bjästa och gick ner för att kolla på bron som håller på att tas bort.


Jossie & Amanda på bron som man får gå över till andra sidan.


Himmelen var fin! :)
Tack tjejer. <3

Men nu ska jag sova, pusshej! :)

05/08

Hejsan :)
Nu var det jätte längesen jag skrev, men jag har inte haft någon lust men nu ska jag försöka lägga in något inlägg lite nu och då. :)
Men på dom senaste veckorna/månaderna så har jag:
1. Köpt en ny kamera. Nikon D90 :D
2. Köpt ett nytt objektiv, ett fast 50 med f 1.8 och en ny kamera väska. :)
3. Köpt en ny mobil, en sony ericsson elm j10i2 :)
4. Tagit en p-stav.
5. Skaffat Skype, adda mig gärna! :) Mitt namn är: amandaaofc
6. Joakim (min pojkvän) och Anderas (min bror) har fyllt år.
7. Varit hos Ida och Malin med Erika i Umeå :)
8. Varit i Dalarna med Joakim och hans familj, vi badade och körde gokart m.m :)
9. Ramlat med moppen..
10. Jobbat, jobbat och jobbat.

Men nu så kommer det lite bilder på min lillebror Adam som jag fotade med min nya kamera och mitt fasta 50.


Han plockade bär som vanligt. :)


Haha, han skulle låtsas vara arg.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se