Avfärgat + bilder

Tjohej! :)
Imorse så klev jag och bella upp kvart över sju ungefär och bussen gick fem i åtta.
Vi har egentligen sovmorgon till tio över tolv och vi har hårvård imorgon och vi skulle inte ha hunnit göra allt imorgon så då började vi imorse med att avfärga mitt hår två gånger och göra slingor, gud vad nervös jag var! Blir till att klippa bort några cm men det behövde jag ändå innan så.

Men efter skolan så var jag med Amanda, vi kollade hur jag ska göra hennes hår till avslutningen som och sedan gick vi hem till henne och fotade lite. Jag ville fota henne men hon ville inte.. Men imorgon kanske :D

Imorgon så kommer det bli en chill dag, vi har hårvård och sedan betygsnack, skönt! :)
Sedan behöver jag gå på stan och då ska Amanda kanske komma in, hoppas! :)

Btw, gud vad det blixtrar och åskar! Va lite rädd då jag gick hem från Amanda, hem det är ändå lite mysigt :) Hoppas att vi får tillbaka värmen nu med!

Men nu så kommer det bilder på mitt hår oranga sen idag, ska ju verkligen inte ha det så. Ni får se imorgon hur det blir :)

Mina nya vita converse :d

Men jag ska lägga mig nu eller något, godnatt! :)

Domsjö :)

Hejsan :)
Nu är jag hos bella och jag ska sova här :)
Imorgon så har vi ju sovmorgon imorrn och då ska vi avfärga mitt hå och blondera det då om vi hinner. Sedan på onsdag då vi har hårvård så ska vi färga bellas och mitt hår, spännande! :)

Idag efter skolan så gick vi på stan och då köpte jag låga vita converse, bra rakhyvel och örhängen. Sedan så åt vi på subway också, mums :)
Men nu ikväll så har bella, denice och jag varit ute i domsjö och träffat nicke, trevligt :)
Nu så ska jag fortsätta att kolla på bb.
Hare bra! :)

Bella, Denice och jag


Glass

Hej :)
Nu är jag hemma igen från att varit i bjästa å ätit glass med pernilla :) Vi kom hem typ kvart i tio och nu så kollar jag på bb. Men taskigt ändå det som dom har gjort nu, simon och sara tror att dom båda är i final fast bara en av dom är i final. Hoppas verkligen att det är simon!

Men imorgon så är det skola, huvva.. Men vi är ju lediga från torsdag till måndag sen, så himla skööönt!
Men nu så kommer det bilder från ikv :)


Sötaste perra!


Helgen

Hejhopp :)
Fredag: Så var det sista dagen på praktiken och jag har trivts jätte bra. Precis innan jag for så sa hon som äger det: Men nu kan ju höra va dig då du har praktik nästa gång?
Då blev jag jätte glad! :D

Men då jag kom hem så väntade jag på att mamma och pappa skulle komma hem, dom var i stan å handlade. Dom kom hem typ sju och då hade dom pizza med sig, mums!

På kvällen så for jag och Amanda till hålans avslutning och efter det till Toffe med Emil. Sedan så åkte jag och Amanda hem till henne och vi hade hyrt en film och köpt massa godis som vi tjockade i oss.

Lördag: Vi vaknade typ tolv, då följde vi med våra mammor och pojkarna till familjedagen som var här i holmen. På kvällen så frågade Pernilla och Evelina mig om jag ville komma till dom, såklart ville jag det. Så vi hade en massa kul å mys :) ♥

Söndag: Vi vaknade typ tolv, åt frukost sedan gick jag hem tre. Nu ikv så har jag varit barnvakt åt Adam och då kom även Pernilla hit. Vi ska nu åkta till Bjästa å äta mjukglass :m
Bilder från lördag:


Söta evelina!

Men nu ska vi fara, pusshej! :)

Hårfärg?

Hejsan :)

Imorse så var jag jätte trött, huvva.. Jag somnade typ tolv/halv ett? Jag måste verkligen lägga mig tidigare.
Men det var kul på salongen idag. Jag åt med Amanda och Viktorija och det var god mat, Tacobuffé typ :)
Jag slutade ungefär halv fem och då var det kyckling, kinaris och currysås till middag. Så himla gott!

Men snart så ska jag gå till Amanda och få se deras nya kattunge :)
Senare ikväll klockan nio så är det personal möte på jobbet så jag får se när jag kommer hem.

Jag vet inte vilken hårfärg jag vill ha btw. Det känns inte så lättsamt att vara rödhårig på sommaren eftersom att det blir blekt av solen och då kommer det bli orange/brunt så fort.. Men jag vill heller inte vara brunhårig nu på sommaren.

Men ska jag blondera mig eller inte? Isåfall så hade jag tänk typ såhär:

Eller såhär med blonda slingor:


Det skulle vara jätte kul om ni skulle säga vad ni tycker :)

Men nu ska jag gå till Amanda, pusshej! :)

Fullfart!

Hejsan :)
Igår så kom jag hem så sent så att jag hann inte blogga..
På morgonen tio över åtta så hade vi matte nationella och det gick väll okej. Men efter det så fick jag så himla ont i huvudet och mådde inge bra så att då kom mamma och Adam in till stan för att göra några ärenden och sedan fara hem. Då köpte jag en bh, ps2 dosa och tre spel, kanon! :)

Då jag kom hem så somnade jag och sedan vaknade jag av att jag skulle laga mat med mamma.
Efter middagen så for jag hem till Linn och klippte hennes pappa och bror, det gick ganska bra :)
Sedan kom jag hem efter tio :)

Idag så for jag till salongen halv nio ungefär. Klockan halv tolv så gick jag till bjästa skolan för att äta lunch och då var jag med Amanda :) ♥

Sedan klockan fem så ville Helene (en av dom som jobbar på salongen) bleka sitt hår m.m så då stannade jag kvar och hjälpte henne, det blev super fint! :)

När jag kom hem så var klockan halv nio tror jag (var ganska slut i fötterna!), då åt jag lite middag och var sedan med mamma och Adam :) Btw, jag fick lön idag från förra månaden som jag jobbade, så himla skönt för att jag hade inga pengar alls.

Men nu så kommer det bilder som jag skulle lägga upp igår fast jag hann inte då,

Lite bilder från salongen idag:

Tjejkvällen ♥

Nu så kommer det bilder från lördags då Evelina och jag sov hos Pernilla, kvällen var underbar, ni är för bäst ♥


Strawberry

Hejsan :)
Dagen har varit bra. Jag har praktik på hårstudion i Bjästa och jag började typ nio och slutade fem, var typ helt slut då jag kom hem haha. Jag ska äta lunch på Bjästa skolan nu när jag har praktik där och då var Pernilla söt å va med mig då jag skulle äta osv :)
Imorgon så har vi matte nationella del 2 (huvva) så då kommer jag åka med sju bussen till skolan och sedan då det är klart åka tillbaka till salongen.
Då jag har slutat så ska jag klippa Linns pappa och hennes bror som bor i Bjästa, spännande :)

Nu ikv så har jag bara suttit vid datorn, jag ville springa men jag har haft feber sen onsdags så mamma säger nej till det.. Får ta igen allt sen :) (Y)
Men nu så kommer det bilder från då jag fotade jordgubbar igår :)

Söndag + paradisbadet

Hejsan :)
Förlåt för att jag aldrig skrev igår men jag var inte hemma  något typ. Jag och Adam åkte till paradisbadet  tolv ungefär och kom hem fem. Han hade jätte roligt och det var full fart hela tiden :)

På kvällen då jag kom hem så for jag till Pernilla, Evelina var redan där. Men vi dansade, sjöng singstar, badade vildmarksbad och pratade massor. Vi somnade klockan fem typ och vaknade klockan tio, haha minns inte vad vi vaknade av men. Tack så himla mycket tjejer, ni är för underbara! ♥

Klockan kvart i tre for Evelina och jag hem för att Pernilla skulle på match. När jag kom hem så tog jag det bara lungt och sedan så åt vi grillat och jordgubbar till efterrätt, mums!
Då vi hade ätit så fotade jag på jordgubbarna, jag hinner inte lägga in bilderna nu ikv men jag gör det imorgon + så kommer det bilder från då vi var hos Pernilla.

I veckan så har jag praktik på hårstudion i Bjästa, kommer bli kanon tror jag! :)
Men nu så kommer det bilder från paradisbadet :)



Sommarmusik


Fågelbebisar

Hejsan :)
Imorse då jag vaknade så hade jag högre feber än vad jag hade i går och onsdags så jag kände att jag behövde vara hemma.
Då kom Adam till mig cirka åtta och då gick han och jag ner och åt frukost och så. Sedan gick jag upp på mitt rum och somnade. Klockan tolv vaknade jag av att Ankie (mammas kompis) å sa att det är två ägg som har kläckts. Då gick jag såklart ner och kollade på dom. Haha, dom är så ful söta! :)
Sedan så kom det mer folk så då fikade vi kladdkake muffinsen som jag bakade igår som egentligen var till klassen. Dom tyckte iaf att dom var super goda, hihi :d
Men ikv så har jag inte gjort mycket alls, bara tagit det lungt :)
Funderar på att spela sims 3 snart, men får se hur de blir med det :)
Men imorgon så ska jag ta med Adam till paradisbadet, wihoo :D Vi kommer att åka in med mamma, hon börjar jobba klockan ett :)
På kvällen så ska Evelina och jag bada hos Pernilla med, kommer bli kung! :D
Osminkad, nyvaken och sjuklig tjej.

Adam och Sebastian (Ankies son)

Zebrafinkbebisar :)

Bakning m.m

Hejhopp! :)

Idag så har det varit fullt upp, dock har jag feber både igår och idag så det var lite trögt på skolan och så men jag kände att jag behövde fara till skolan för att vi hade en redovisning på hårkemin m.m. idag och igår så var det matte nationella.
Jag var även på en intervju med elevråds 3:orna m.m om att få vara med i elevrådsstyrelsen nästa år med, det gick väll helt okej. Jag hoppas verkligen att jag får vara med nästa år också! :)

Men på lunchen så kom Matrix bussen, det är enn buss full med frisör saker. Allt från saxar till ögonbrynsfärg. Då så får vi köpa saker där och då köpte jag ett topp schampo, klippkam, klämmor och en "korv" som man kan göra frisyrer med. När jag kom hem så testade jag även göra en av frisyrerna som man kan göra med den på mamma. Den frisyren går också utan, det gjorde jag på Linn då jag var med henne förra helgen men det är mycket lättare med en sådan "korv", speciellt så längre hår.

Men efter skolan så gick jag och bella på stan lite och vi träffade även sarah :) Sedan då klockan var typ fyra så gick jag till bussen och när jag kom hem så åt vi middag, mammas supergoda risotto ♥

Sen ikväll så har jag pluggat och bakat med adam för att jag och bella ska ta med fika imorgon till klassen :)


Summer feelings








17/05 Tisdag

Hejsan :)
Dagen har varit helt okej. Jag kom hem halv fyra och sedan så pluggade jag, åt middag, sedan så for vi till min farbror David och hans tjej Sandra :)
När jag kom hem så var jag lite med Adam och sedan så tog jag en springtur.
Imorgon så hra vi matte nationella, huvva.. Jag måste träna lite på det nu ikv innan jag somnar, kulkul..
Btw, på lördag så ska jag ta med Adam till stan och då ska han och jag fara till paradisbadet osv, längtar! Haha, jag kommer inte ihåg senaste gången jag var där.. I sexan kanske? Aja, det var ett tag sen iaf :)
Fotade lite innan jag skulle ut och springa idag så att jag hade någon bild att lägga upp :)
Men nu så måste jag lägga mig i sängen så jag är pigg tills nationella imorgon.
Godnatt! :)

Måndag :)

Hejsan :)
Det blev en väldigt kort skoldag. Först så skulle vi börja kvart i tio men när jag kom till skolan så fick jag höra att vi började klockan två ist, då blev man inte så glad eftersom att då hade jag kunnat tagit tolv bussen ist..
Men sedan så fick vi matten fram flyttad till klockan tolv ist så att vi fick sluta halv två och då hann jag ta kvart över två bussen hem, kanoners! :) (Y)

Men när jag åkte hem så satt Amanda med mig på bussen från Bjästa och när vi klev av bussen så såg vi att min mamma var hemma hos dom så att då följde jag med henne hem ist och sedan åkte hem med mamma och Adam :)

Sedan så åt vi middag och efter det så gick jag och Adam ut och sålde plastpåsar (till en klassresa). Efter typ en timme så kom Sanna också :)
Vi kom hem ungefär halv nio och tog det bara lungt :)
Imorgon så börjar vi tio över tolv så att då tar jag åtta bussen till skolan, underbart! :)

Bästa Sanna och jag ♥

15/5

Hejsan :)
Nu var det ett tag sen som jag skrev, men jag har inte hunnit..
Men jag ska ta lite kort om vad jag har gjort dom här dagarna:

Fredag: Gick med Linn på stan, åkte hem till henne och på kvällen så gick vi till Louise och där var det typ 6 st och vi kollade på film m.m :)
På kvällen så gick Linn, Lovisa och jag hem till Linn och sov där. :)

Lördag: På morgonen så fotade jag en möhippa, det var jätte roligt! :) Då det var klart så gick jag till jobbet och kom hem åtta ungefär och sedan så duschade jag och Adam. Efter det så var det ÄNTLIGEN Eurovision Song Contest, gud vad jag hade längtat till det. Och vad bra det gick för oss! Vi låg ju etta ett tag med, så himla glad och nervöst det var! Så längesedan det var så då man såg på Eurovision Song Contest.
Plus att Eric Saade fick flest röster av alla i torsdags, så himla roligt! :D (Y)
Men när det var slut så åkte jag, Amanda och Marica till Kornsjö för att det var fest där men alla hade typ åkt hem då så då for vi hem igen :)

Söndag: Idag så vaknade jag klockan tio ungefär och tog det bara lungt. Sedan så tog jag moppen till Bjästa för att jag började jobba klockan tolv och sedan slutade jag åtta. Det var jätte mycket idag, är helt slut..
Imorgon så har vi sovmorgon så då kan jag ta åtta bussen, så himla skönt!

En bikini som jag köpte i fredags då jag var med Linn på stan :)

Lite bilder från lördagen :)
Pusshej! :)

Eurovision Song Contest Semifinal 2

Hej, dagen har varit lång.. Men snart så börjar Eurovision Song Contest, har längtat heeela dagen! :D
Hoppas att sverige går vidare! :) Och lipstick med jedward, den är så bra! :)
Men jag har bara pluggat ikväll, imorgon så är det fradeg och då ska jag och Linn gå på stan och sedan åka hem och grilla med några. Kommer blir kanon! :)
Btw, jag ska fota en möhippa på lördag, wihoo :D Men jag berättar mer om det sen för att nu så börjar Eurovision Song Contest.
Pusshej! :)

Onsdag :)

Hejan :)
Dagen har varit bra :)
Imorse så klippte jag min bror på skolan och det gick väll bra, och det blev bra med. Kanon! :)
Efter skolan så åkte jag hem och jag har inte gjort så mycket, pluggar och suttit vid datorn.
Men snart så ska jag ta åtta bussen till bjästa med Amanda för att fara till gårn, wihoo :D


En bild från saras brygga i köpmanholmen :)

Melodifestivalen :D

Hejsan :)
Värstaaaa fin vädre ute ju, underbart! :)

Men nationella gick väll okej, fast på hörförståelsen på "part 3" så hörde man ingenting och det gick extremt fort så där gick det inte bra alls.. Aja, nu äre bort gjort iaf :)

Men ikv så ska jag och Amanda kolla på Eurovision Song Contest 2011 Semifinal 1 som börjar klockan nio, längtar! :D
Fast Svesige är med på torsdag, hoppas att han kommer vidare! Men det tror jag nog. Fast jag hatar refrängen, men låten är ju poppig och han ser ju bra ut iaf ;)

Imorgon så ska några ettor ha sin första kund på skolan och då ska jag klippa min storebror Andreas som också går på park, ska bli riktigt kul! :)

Några bra låtar från Eurovision Song Contest:






Jag tycker att den sista låten påminner väldigt mycket om Anderas Johnsons låt Sing for me, speciellt då den börjar. 
Men nu så ska jag plugga lite och kolla på bb avsnittet som jag missade igår.
Pusshej! :)

Måndag + bilder

Hejsan :)
Jag har nyss kommit hem efter en timmes springtur ungefär, hade iaf mina nya springbyxor, dom var supersköna! :)
Men dagen har varit helt okej. När jag kom hem från skolan så åt vi middag sedan så skulle alexander ha uppkörning på moppekortet, och han klarade det såklart så nu är han helt klar! :) (Y)
Men då han var klar så åkte mamma, adam, alex och jag till sibylla och köpte glass. Mums! :)
Imorgon så är det engelska nationella läs & hörförståelse, huvva säger jag bara.. Plus att vi brukar ha sovmorgon till tio över tolv på tisdagar men nationellan börjar tio över åtta, kulkul..
Btw, ni aknske har märkt att det inte ha funkat att göra blogginlägg igår + att titta på min blogg igår? Det var något fel med blogg.se igår så jag var inte så glad då det inte gick att uppdatera igår, men nu så funkar det ju iaf :) (Y)
Men nu så kommer det bilder sen adam fyllde 5 år, jag försökte lägga upp der igår men det gick inte som sagt..
Han fick så himla många saker och han var så himla glad och söt! :)
Men nu så ska jag duscha och sedan lägga mig i sängen och plugga lite, pusshej! :)

Saras brygga

Hejsan :)
Helgen har varit kung! På fredagen så åkte jag och Amanda till saras brygga sju ungefär, då var det typ 5 st där men sedan så kom det bara mer och mer folk så det slutade ungefär på 25-30 pers där! :) (Y)

Klockan ett ungeför så åkte jag, ah och Amanda hem till Amanda och sov. Vi klev upp ett sedan så gick jag hem klocka två på lördag ungefär för att Adam fyllde 5 år! Gud så fort tiden går..
Men han fick massa fina presenter och var så himla glad :)

På kvällen så for jag, Amanda, Marica, Denice, Adam till saras brygga igen och grillade. Vi skulle göra det på fredagen men det blev aldrig av. Sedan så kom Mattias, Daniel och Isak med :)
Det var trevligt :)

Klockan tolv så for jag och Amanda hem till henne och kollade på the fast and the furious och silent hill. Då dom var slut två ungefär så tog jag moppen hem :)

Idag så har jag inge gjort något typ, ska plugga och ut å spring ikväll iaf :)
Men nu så kommer det bilder från saras brygga:






















Tagga!

Hejsan :)
Igår så hann jag inte blogga för att jag pluggade gärnet till svenska provet som var idag, det gick bättre än vad jag trodde! :) (Y)
Men jag har nyss duschat och snart så kommer Amanda och då ska vi fixa oss inför kvällens festligheter :)
Skriver mer imorgon eller något, pusshej och ha en bra fredag alla! :) ♥


Springbyxor! (Y)

Hejsan :)
Dagen har varit helt okej, nationella gick väll bra hoppas jag iaf :)
Men efter skolan så åkte jag och bella med mamma ner till stan och då var jag och mamma på leklust och köpte present av Adam som fyller 5 år på lördag, snacka om att tiden går för fort! Jag vill att han ska vara liten igen..
Då vi var klar där så gick jag till Stadium och köpte springbyxorna, kanon! :D

Btw, jag läste idag på aftonbladet att det är någon/några som har sprängt en air bomb på killtoan på Bjästa skolan. Asså, man slutar inte förvånas.. Suck, vad tänker folk med?! Blir så himla irriterand!
http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.3128773-toa-sprangdes-i-luften

Snart så är det middag och snart så kommer Amanda och vi ska plugga :)
Men nu så kommer det lite bilder som jag tog nyss:


Clothes






3/5

Hej :)
Idag så har skolan varit slapp. Det enda vi gjorde var att bella färgadse mina ögonfransar. Vi skulla ha data med men ni vet ju våran slappa data lärare? Haha, han är bäst. Jag hoppas verkligen att vi kommer få ha han i matte B!

Men efter skolan så gick jag och bella lite på stan och då testade jag cyckelbyxor och jag ska nog köpa dom imorgon, dom är så himla sköna! :)
Jag och Amanda har bestämt att vi ska börja springa å så, då blir det ju perfekt å ha dom då :) (Y)

Sedan så tog jag kvart i tre bussen hem och då åkte Amanda den från Bjästa med, wihoo :)
När vi klev av bussen så såg vi att mamma var hemma hos Malin (Amandas mamma) så då gick jag med henne hem dit och åkte sedan hem med mamma och Adam.

Efter maten så gick jag till Amanda och vi har bara pluggat, suck.. Och imorgon så har vi engelska nationella skriftligt, huvva säger jag bara!
Men här så kommer det en bild på byxorna från stadium:

SOC W RUN TIGHTS S11 BLACK

Gårn :)

Hej :)
Det var ju skola idag, suck.. På onsdag så har vi nationella prov i engelska också, roligt värre.. Sedan så kommer det inte bli en bra sommar utan spotify (N)

Men aja, jag har iaf nyss kommit hem från gårn. Var där med Amanda och Jossie :) Vi spelade gh och kort (Y)
Innan vi for till gårn så kom dom hit med och vi pluggade, pratade och så :)

Imorgon så har vi sovmorgon så det blur till att plugga hela morgonen på skolan tills vi börjar. Efter skolan imorgon så ska jag och Amanda plugga också :) ♥

Bellis och jag på svenskan idag :) ♥

Bilder från igår :)

Hejsan :)
Hela dagen så har jag bara tagit det lungt. Vi kom hem tre ungefär, pluggat lite och suttit vid datorn.
Men snart så är det bb, längtar! Det är ändå spännande att alla är nominerade :D

Imorgon så är det skola, känns jobbigt.. Fast det är ju ännu närmare sommar lovet iaf :D
Men nu så kommer det lite bilder från igår:




























RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se