28/09 hos amanda. :)

Hej :) nu är jag hos amanda och vi pluggar och ska snart se på film och ha mysigt :) men idag så hade alla ettor friluftsdag och då spelade vi bränn boll. Vi mötte fordon, bygg m.m och tänk er oss mot dom, vi frisörer? :o haha, men det gick mkt bättre än vad vi trodde. :) imorgon så har vi skolfoto och även enskilda kort, ush. Men innan vi ska fota oss så ska vi få styla våra hår, awesome! :d Men nu har jag jätte lite batteri i telen så jag ska fortsätta med att plugga. Pusshej! :)

27/10

Hej :)
Idag så fick vi sluta halv tolv ungefär, as skönt! :D Men imorse så var det -3 ute, ush!
Men då gick jag på stan efter och köpte en halsduk och en ring sen tog jag ett bussen till Bjästa och var med Elin pch vi träffade massa trevliga människor. Efter det så gick jag, emil och kevin till hålan och spelade gh och sen for jag hem. :) Och nu har jag typ nyss vaknat och ska fortsätta med att plugga..

Men helgen var kul :D På fredagen så hade elevdåderna från nola och park en "kick off", och med det menas att man ska lära känna varandra och hitta på något roligt.
Så först var vi på sliperiet och gjorde sammarbets övningar, efter det så var vi på laserdoom och det var mycket roligare än vad jag trodde så det är något som jag rekomenderar om ni inte har testat det! :D Men efter laserdoom så åt vi pizza på en resturang och sen åkte jag till hålan och var med sanna m.m. :)

På lördagen så var jag, viktor, emil och hans tjej rebecca hos jocke och såg på film och så, det var trevligt. :D
Sen sov jag hos älsklingen med och på söndagen så jobbade jag.
Men jag har inga nya bilder så det kommer några bilder från augusti så länge. :)
Hejdå. :)


Lördag 11/09

Hallå :)
Jag har varit seg på att blogga som vanligt, haha. Men jag har inte haft tid. Men i veckan så har jag gått på skolan såklart och fördröjt tiden på stan efter. Jag har köpt massor denna veckan. En ny plattång för 799, skor för 449, spets tröja för 99, blus för 199 (den är beige men det fanns inte den fägren på internet, men ni ser iaf hur den ser ut), eyeliner för 99, kjol för 100, ring för 99 och örhängen. :) Förra veclan så köpte jag även en volyme master på matrix bussen. :)
Men nu så håller jag på att städa, sen så blire att plugga.. Imorgon så ska jag vara med Joakim, wioo :D <3 Men nu ska jag fortsätta att städa. Pusshej!


Igår på stan. (Mobilbild)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se