Bakning m.m

Hejhopp! :)

Idag så har det varit fullt upp, dock har jag feber både igår och idag så det var lite trögt på skolan och så men jag kände att jag behövde fara till skolan för att vi hade en redovisning på hårkemin m.m. idag och igår så var det matte nationella.
Jag var även på en intervju med elevråds 3:orna m.m om att få vara med i elevrådsstyrelsen nästa år med, det gick väll helt okej. Jag hoppas verkligen att jag får vara med nästa år också! :)

Men på lunchen så kom Matrix bussen, det är enn buss full med frisör saker. Allt från saxar till ögonbrynsfärg. Då så får vi köpa saker där och då köpte jag ett topp schampo, klippkam, klämmor och en "korv" som man kan göra frisyrer med. När jag kom hem så testade jag även göra en av frisyrerna som man kan göra med den på mamma. Den frisyren går också utan, det gjorde jag på Linn då jag var med henne förra helgen men det är mycket lättare med en sådan "korv", speciellt så längre hår.

Men efter skolan så gick jag och bella på stan lite och vi träffade även sarah :) Sedan då klockan var typ fyra så gick jag till bussen och när jag kom hem så åt vi middag, mammas supergoda risotto ♥

Sen ikväll så har jag pluggat och bakat med adam för att jag och bella ska ta med fika imorgon till klassen :)


Kommentarer
Postat av: evelina

tack vännen! :D <3

2011-05-20 @ 09:33:00
URL: http://evestrandberg.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se