Full rulle! :)

Hej! :)
Åh, jag är så dålig på att uppdatera nu.. Men kan ta lite kort vad jag har gjort :)

Förra fredagen: Jag var med Olivia. Vi bastade och jag fotade, himla bra dag! :) <3

Förra lördagen:
Jag jobbade hela dagen. 

Förra söndag:
Jag jobbade och på kvällen så var jag med Emil, Pernilla och Ida i bjästa. Det var riktigt trevligt! :)

Måndag:
Jag och Pernilla lagade tacopaj hemma hos henne och på kvällen så for vi på en fotbollsmatch och nätra vann! :)

Tisdag:
Mamma, Adam och jag for till dollar store och jag köpte några saker, kan fota på det och lägga upp imorgon om jag hinner :) Då jag kom hem så var jag med Pernilla och Evelina. Vi pratade och så sedan på kvällen så for vi och grillade med Marica och Denice, riktigt mysigt och roligt! :) Sedna så gick Evelina, Pernilla och jag hem till Pernilla och hade roligt tills vi somnade :)

Onsdag:
Jag började jobba 11 så jag for från perra medans sötnosarna sov :) Det var jätte mycket folk. Jag slutade klockan tio. Var jätte trött då jag kom hem!

Torsdag:
Jag vaknade klockan tolv typ och då gick jag ner och borstade tänderna och åt en macka. Sedan gick jag till mitt rum, la mig i sängen med datorn bervid och somnade.. Vaknade typ tjugo i fyra och for och jobbade till klockan nio.Jag tror ärligt att heeela Bjästa var och åt på Sibylla idag. Var så himla mycket folk!

Fredag:
Det var ju midsommar! :) Jag och sanna for först till Tobias Byström, gillade med massa folk och hade trevligt. Sedan for vi till blåvik, var på två fester där. Sedan for vi hem toll Jonas Boström. När jag och Sanna kom hem fem ungefär till henne så åt vi och somnade till en film, vaknade nio och gick upp på hennes riúm och somnade igen.

Lördag:
Jag och Sanna hade myyyyys kväll. Kollade på film och åt massa gott :)

Idag:
Vi vaknade typ ett, tog det lungt och sedan ikväll sp har mamma, farmor och jag varit på bil bingo. Dock vann vi inget men det var ändå roligt :)Men nu så kommer det bilder sen jag fotade Olivia i fredags:





Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se