Första doppet + Iphone + mkt mera!

Hejsan :)
Nu var det ett tag sedan som jag skrev, i torsdags. Vet inte vad som har hänt. Eller jo, jag har vair lat och gjort annat istället. T.ex. som sooovit. Jag är typ jämt trött nu. Jag sover varje dag antingen innan eller efter middagen, känner mig som en gamling..
Men jag drar lite kort vad jag har gjort sen torsdagen:

Fredag:
* Min storebror tog studenten
* Jag höll tal inför alla 349 studenter på parkskolan, vise ordförande frågade mig på torsdagen om jag kunde det så jag skrev det på torsdags kväll. Var sjukt nervös kan jag säga!

* Jag och en till tjej från elevrådet hjälpte till med studentfotograferingen

*Amanda sov här från torsdagen till fredagen för att jag skulle fixa hennes hår på fredagsmorgon

* På kvällen så for jag och Amanda på kvällens festligheter, det var roligt tills jag klev på glas och mina röda converse blev stula..

* Amanda, Petra, Emil och jag sov hos Viktor :)

Lördag:
* Mamma hämtade oss hos Viktor och när jag kom hem så somnade jag. Sedan tog jag och Amanda buss till stan och gick på bio och åt på max. Vi såg pirates of the caribbean 4, den var bra men dom andra var ändå bättre :)

Söndag:
* På dagen sooov jag sedan på kvällen så for Amanda, Adam, jag, Alexander, Mathias, Stefan, Jonatan, Nordin och Johan och grillade. Det var mysigt! Plus så badade jag för första gången i år :)

Måndag:
* Jag jobbade förmiddagen och på kvällen så städade jag bara.. Kul dag! 

Idag:
Jag och Andreas for till stan och gick till Telia för att jag ska köpa en Iphone 4 och abonnemanget som jag ska ha måste en som är över 18 ha så då ska vi skriva den på honom, det heter max 25 och varför jag vill ha det är för att det är det enda abonnemanget som har gratis sms, och det går ju inte utan det!

Men då behövde jag säfa upp mitt nuvarande abonnemang (halebop vänner) som står på pappa så vi fick lov att vänta tills han slutade jobbet för att han skulle komma in och säga upp det.

Medans så gick vi till polisen för jag gjorde en anmälan på mina converse, sedan gick vi och åt frukost/lunch på kebab house, gick bara runt på stan och då träffade vi även på bella som vi gick med en stund.
Jag köpte två tröjor och två par örhängen som var på rea :)

När pappa hade kommit in till stan så gick vi till telia och sa upp abonnemanget men nu måste jag vänta i tio dagar på att det ska registreras in osv.. Det kommer bli lååånga tio dagar..

Men snart ska jag och Amanda gå till andra badstranden och grilla med folk, kommer bli kanon! :D
Imorgon så ska jag och Amanda åka in till stan och sedan ska jag jobba :)

Men jag lägger in bilder från dagarna i andra inlägg för att annars blir detta inlägg så himla lååångt.


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se