Innebandy

Hejsan :)
Idag så var det ju första skoldagen, jag hade saknat bella & elin. Men vi fick sluta tidigare för att matte läraren kom inte så vi slapp två timmars matte, as skönt! :D
När jag kom hem så gjorde jag ingenting typ och sedan så gick jag på en innebandy match som jocke var å kollade på. Hemma laget förlorade (nätra), menmen.
Nu på Vårterminen så kommer vi varje måndag börja tio över tolv men jag måste ju ta åtta bussen in till skolan om mamma och pappa inte är lediga så att dom kan skjutsa in mig till bjästa så att jag kan ta tio bussen därifrån. Sen börjar vi typ tio på fredagar, åh. Varför inte sluta tidigare ist?
Aja, men imorgon så får jag skjuts in av pappa halv tolv för att han ska ändå till stan då, wihoo :D Och sedan slutar hela skolan klockan ett för att lärarna ska typ planera inför alla nior som kommer å kollar på två linjer.
Efter vi har slutat så åker jag och mamma in på telia för att jag ska skaffa Telia Vänner och efter det så far hon å jag på Max. :)

(finbella å jag)

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag måste varna dig, Amanda: Tio- bussen går inte längre!! Skitdåligt, men dom har gjort om en massa busstider och då har dom tagit bort fem i tio- bussen :(

2011-01-10 @ 22:57:06
URL: http://taggtroden.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja det undrar jag med!! Riktigt kasst.

2011-01-10 @ 23:46:08
URL: http://taggtroden.blogg.se/
Postat av: elin

detsamma sötnos!

2011-01-11 @ 10:21:38
URL: http://elinjidemo.devote.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se